Puzzle Bobble 2 is de NeoGeo titel van deze week

Een oude klassieker baant zich een weg naar Nintendo’s nieuwste console.

Puzzle Bobble 2 is een actie-puzzel spel dat werd uitgebracht door Taito in het jaar 1995. Je speelt als twee kleine bubbel spuwende draakjes waarmee je in een veld van bubbels combo’s kunt maken als je dezelfde kleuren bubbel op een rij krijgt. Een nieuwe toevoeging in Puzzle Bobble 2 zijn de Star Bubbels en Metal Bubbels waarmee je nog meer combo’s kunt maken!

Puzzle Bobble 2 zal morgen te verkrijgen zijn in de eShop en zal 7 euro gaan kosten. Ben je niet bekend met deze klassieker? Geen zorgen! Bekijk hieronder een gameplay video van de youtuber “World of Longplays” om een idee te krijgen of deze titel iets voor jou is.

Ga jij Puzzle Bobble 2 halen voor je Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Puzzle Bobble 2 is de NeoGeo titel van deze week

  • 07/02/2019 om 08:05
    Permalink

    Ondanks dat het een geweldige klassieker is, vind ik €7,00 voor deze titel aan de dure kant. Heb altijd veel plezier aan deze game gehad, maar ga wachten totdat hij goedkoper is.

Geef een reactie