Guacamelee! One-Two Punch Collection onthuld

Er is een bundel van de twee spellen opkomst!

DrinkBox Studios heeft samen met Leadman Games bekend gemaakt dat er een fysieke editie komt van deze twee zeer Mexicaans uitziende games. De twee spellen zijn beide te spelen op slechts één cartridge. Naast de twee spellen zelf bevat deze collectie nog wat leuke extraatjes. Verzamelaars krijgen namelijk ook een dubbelzijdige poster, twee downloadcodes voor de soundtrack en een papieren handleiding.

Deze bundel verschijnt op 28 mei. Wij mochten al eerder met de spellen aan de gang. Benieuwd naar ons oordeel? Lees hier de review van Guacamelee! Super Turbo Championship Edition en hier de review van Guacamelee! 2. Bekijk de trailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Guacamelee! One-Two Punch Collection onthuld

Geef een reactie