Cinders krijgt nieuwe footage

Een unieke twist op een welbekend sprookje.

Cinders doet iets wat je niet vaak ziet in een spel, in Cinder wordt namelijk een klassiek sprookje op een meer volwassen manier verteld.

Cinders is een jonge vrouw die samenwoont met een slechte stiefmoeder en haar twee dochters, klinkt bekend? Alleen pakt de protagonist, Cinders, deze situatie iets anders aan en stuurt haar eigen lot. Om deze manier te laten werken, moet Cinders wel een aantal nodige regels breken.

Het spel bevat 120 keuzemomenten, 300 verschillende opties om uit te kiezen en verschillende eindes. Dus hoe pak jij dit klassieke sprookje aan en welke keuzes neem jij?

Bekijk de gameplaybeelden van het spel Cinders hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Cinders krijgt nieuwe footage

Geef een reactie