Teaser voor nieuwe Valentijnshelden in Fire Emblem Heroes

Welke helden hebben zich verscholen achter deze silhouetten?

Op 8 februari zullen nieuwe speciale helden verschijnen in Fire Emblem Heroes. Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar weer helden verschijnen gekleed in het thema van Valentijnsdag. In 2018 verschenen er namelijk speciale Valentijnsversies van Hector, Lyn, Lilina, Roy en Eliwood. Vanochtend heeft Intelligent System ons een klein voorproefje gegeven van de nieuwste helden. Wie zouden er zich met boeketten verschuilen achter deze silhouetten?

Welke helden denk jij te herkennen in de silhouetten? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie