The Book of Unwritten Tales 2 beeldmateriaal

Er is ruim 45 minuten aan beeldmateriaal opgedoken van The Book of Unwritten Tales 2, die vanaf morgen voor de Nintendo Switch beschikbaar is.

The Book of Unwritten Tales 2 verscheen eerder al fysiek en digitaal voor onder andere de Wii U en Playstation 4. Vanaf morgen kan aan dat rijtje ook de Nintendo Switch toegevoegd worden. De game is een klassiek point-and-click-avontuur en speelt zich af in de gevaarlijke wereld Aventasia. Het hele verhaal moet volgens de makers in ieder geval voor meer dan 20 uur aan speelplezier bieden.

De gameplay beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie