Pocket Academy komt donderdag naar de Switch

Begin je eigen school in deze aankomende simulatie-game.

Ontwikkelaar Kairosoft zal de game Pocket Academy op 7 februari naar de Nintendo Switch brengen. Het spel laat je jouw eigen school starten en verscheen eerder al op onder andere mobiele apparaten.

Maak jouw persoonlijke academie hoe je wilt, bouw klaslokalen en houdt je leerlingen tevreden. Je zult natuurlijk ook studenten moeten trekken en dus steun je onder andere sport-, kunst- en andere evenementen om zo ook het aanzien van je school te verhogen. Ook de liefde mag niet vergeten worden en dus kun jij zelf de leukste stelletjes van de klas benoemen. Pocket Academy verschijnt aanstaande donderdag in de eShop.

2 gedachten over “Pocket Academy komt donderdag naar de Switch

Geef een reactie