Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste Wargroove-update verschijnt binnenkort; meer info over toekomst

Het meest besproken spel van de afgelopen weken.

De eerste update zal vooral een aantal QoL-verbeteringen hebben.

De eerste update zal vooral een aantal QoL-verbeteringen hebben.

Chucklefish overdreef niet toen ze dit weekend op Reddit aankondigden al bezig te zijn met updates voor Wargroove. De nieuwe strategische game die vrijdag verscheen in de Nintendo eShop krijgt binnenkort al zijn eerste update. De update zal vooral een aantal quality of life-verbeteringen bevatten en wat bugs en glitches oplossen. Daarnaast hebben ze hun plannen voor de toekomst nog wat geconcretiseerd.

De eerste update lost een bug op die ervoor zorgde dat online kaarten waarin je tegen een AI-tegenstander speelde niet goed functioneerden. Daarnaast zullen kaarten die gebruik maken van de fog of war-speelstand nu correct werken. De laatste verbeteringen zijn het beter weergeven van bepaalde Japanse en Chinese karakters en het oplossen van en bug waardoor het opgeven in gevechten problemen veroorzaakte.

Over een tijdje zal een update worden uitgebracht waar wat grotere veranderingen in worden aangebracht. Over niet al te lange tijd hoopt Chucklefish de volgende verbeteringen te hebben uitgebracht:

  • De mogelijkheid om vechtscènes sneller over te slaan. Deze mogelijkheid zal verschillende opties krijgen
  • De mogelijkheid om snelle kaartbewegingen altijd aan te laten staan.
  • Tooltips en meer informatie over effectieve/kwetsbare matchups tussen units.
  • In multiplayer kan de host open plekken vullen met AI-spelers.
  • Geef S-rangvereisten weer. (Tip voor nu, het is altijd gebaseerd op het aantal beurten.)
  • Maak het moeilijker om per ongeluk een beurt te beëindigen.
  • Multiplayer Lobby-verbeteringen
  • Verschillende bugfixes

Voor in de verre toekomst staan meer updates gepland afhankelijk van de feedback van de spelers. Het team is op dit moment ook aan het kijken naar content updates en DLC voor Wargroove. Chucklefish vraagt daarnaast aan fans om feedback op websites als Reddit, Discord, forums en Twitter te plaatsen, omdat ze constant meekijken.