Wargroove zal gratis updates en DLC krijgen

Om de lancering van Wargroove te vieren, hield het team bij Chucklefish een AMA op Reddit waarin ze antwoord geven op veelgestelde vragen.

Een vraag die steeds gesteld werd was of het spel extra content zal krijgen na de release. Hoewel het team zeker interesse heeft om geregeld updates uit te brengen, wachten ze nog even af tot ze genoeg feedback hebben gekregen. De CEO van Chucklefish vermeldde ook nog dat het team misschien in de toekomst een ranking systeem in de game gaan implementeren.

Vanaf gisteren kan je Wargroove downloaden in de Nintendo eShop. De stijl van het spel doet wat denken aan de vroegere Advance Wars games. Ook in deze turn-based strategische game ontdek je de landkaart en versla je je tegenstanders.

Ben je niet bekend met het Genre dan geeft onderstaande trailer een duidelijk beeld van hoe het spel gaat. Je zet je troepen strategisch neer en probeert zo de beste aanval te plaatsen. Lukt het je om iedereen te verslaan dan kan je naar het volgende level én speel je weer een stuk van het verhaal vrij.


3 gedachten over “Wargroove zal gratis updates en DLC krijgen

Geef een reactie