Tyr: Chains of Valhalla komt 22 februari naar de Switch

Dit avontuur heeft een Cyberpunk achtig tintje!

Tyr: Chains of Valhalla is geïnpireerd door Ragnarok, een Noordse mythologie. In een technische wereld waar de mensheid vertrouwt op grote bedrijven zoals het bedrijf Yggdrasil, is er het probleem dat deze grote bedrijven het conflict met elkaar aangaan.

Deze grote bedrijven willen natuurlijk de globale monopoly van de wereld in hun macht hebben. Deze gretige verlangens monden uit in zeeën van vijanden. Tyr, het hoofdpersonage van dit spel, zal zijn best doen om deze waanzin te stoppen.

Tyr: Chains of Valhalla maakt gebruik van 2.5D omgevingen en identificeert zichzelf als het genre shooter/platformer. Bekijk een trailer van het spel hieronder:

Ga jij Tyr: Chains of Valhalla kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie