Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tyr: Chains of Valhalla komt 22 februari naar de Switch

Dit avontuur heeft een Cyberpunk-achtig tintje!

Dit avontuur heeft een Cyberpunk achtig tintje!

Tyr: Chains of Valhalla is geïnpireerd door Ragnarok, een Noordse mythologie. In een technische wereld waar de mensheid vertrouwt op grote bedrijven zoals het bedrijf Yggdrasil, is er het probleem dat deze grote bedrijven het conflict met elkaar aangaan.

Deze grote bedrijven willen natuurlijk de globale monopoly van de wereld in hun macht hebben. Deze gretige verlangens monden uit in zeeën van vijanden. Tyr, het hoofdpersonage van dit spel, zal zijn best doen om deze waanzin te stoppen.

Tyr: Chains of Valhalla maakt gebruik van 2.5D omgevingen en identificeert zichzelf als het genre shooter/platformer. Bekijk een trailer van het spel hieronder:

Ga jij Tyr: Chains of Valhalla kopen? Laat het ons weten in de reacties!