Team Sonic Racing ‘Making of the Music’

Benieuwd naar hoe de muziek uit Team Sonic Racing werd gemaakt?

In deze video wordt een blik achter de schermen geworpen op de Making Of van de muziek in Team Sonic Racing. Er is te zien hoe de geluidsregisseur Jun Senoue samen met bassist Takeshi Taneda en drummer Act. aan de soundtrack werkt. Mocht je altijd al eens nieuwsgierig zijn geweest naar hoe de Making Of van een videogame soundtrack eruit ziet, dan is deze video het kijken waard!

Team Sonic Racing verschijnt 21 mei op onder meer de Nintendo Switch.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Team Sonic Racing ‘Making of the Music’

Geef een reactie