Observer krijgt release datum

De game komt deze week naar de Switch.

Blooper team, de ontwikkelaar van o.a. Layers of Fear, heeft aangekondigd dat hun tweede horrorspel 7 februari naar de Switch komt. De “Cyberpunk, detective thriller” is dus vanaf donderdag te spelen. Een trailer kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van Observer speelt zich af in Krakow in Polen, in het jaar 2084. De wereld is een schim van zichzelf. Na het vallen van regeringen hebben grote bedrijven de touwtjes in handen genomen en jij werkt voor hen. Jij bent een Observer, een lid van een elite groep van de hersenpolitie. Je hackt de gedachten en herinneringen van degene die je ondervraagt, maar wanneer er spoken uit het verleden bij je komen aankloppen zul je op je eigen houtje het mysterie van je verloren zoon moeten oplossen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Observer krijgt release datum

Geef een reactie