Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Observer krijgt release datum

Ook de Observer komt deze maand nog uit!

De game komt deze week naar de Switch.

De game komt deze week naar de Switch.

Blooper team, de ontwikkelaar van o.a. Layers of Fear, heeft aangekondigd dat hun tweede horrorspel 7 februari naar de Switch komt. De “Cyberpunk, detective thriller” is dus vanaf donderdag te spelen. Een trailer kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van Observer speelt zich af in Krakow in Polen, in het jaar 2084. De wereld is een schim van zichzelf. Na het vallen van regeringen hebben grote bedrijven de touwtjes in handen genomen en jij werkt voor hen. Jij bent een Observer, een lid van een elite groep van de hersenpolitie. Je hackt de gedachten en herinneringen van degene die je ondervraagt, maar wanneer er spoken uit het verleden bij je komen aankloppen zul je op je eigen houtje het mysterie van je verloren zoon moeten oplossen.