Nieuwe art gedeeld van Yoshi’s Crafted World

Er zijn maar liefst 45 nieuwe afbeeldingen verschenen van Yoshi’s Crafted World. Bekijk hier de foto’s waarop vijanden, items en Yoshi zelf te zien zijn.

Volgende maand verschijnt Yoshi’s nieuwe avontuur. Op 29 maart zal de titel verschijnen met in de hoofdrol Mario’s trouwste hulpje. Om alvast in de kleurige stemming te komen, heeft Nintendo nieuwe art gedeeld van het spel. Bekijk de foto’s hieronder.

In Yoshi’s Crafted World staat de Dromenzon centraal. Dit magische object is te vinden op de hoogste berg van Yoshi’s eiland en zou de kracht hebben om alle dromen te laten uitkomen. Dat is Kamek en Baby Bowser niet ontgaan; op een dag vallen ze aan om de Dromenzon te stelen. Terwijl de Yoshi’s en het kwaadaardige duo vechten om de magische steen, breekt het geheel in stukken en worden de stukken steen verspreid over de wereld. Het is nu aan Yoshi en co. om de Dromenzon te herstellen naar zijn oude glorie.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Nieuwe art gedeeld van Yoshi’s Crafted World

Geef een reactie