[Gerucht] Komt Realm Royal naar de Switch?

Dataminers zijn weer bezig!

Geruchten zijn verschenen dat Realm Royal naar de Switch komt. Dataminers hebben namelijk de woorden “Merge Nintendo crown” in de game files gevonden, wat hierop zou kunnen duiden. Interessant daarbij is dat twee andere games van Hi-Rez Studios, Smite en Paladins, ook op deze manier geleakt werden. Een officiële aankondiging is echter nog niet gegeven.

Realm Royale is een gratis te spelen battle-royalespel dat momenteel nog steeds in ontwikkeling is. Het spel was voorheen een spelmodus en is tegenwoordig een spin-off van de hero shooter Paladins, die al wel op de Switch verschenen is. Een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie