Fijne tweede verjaardag, Fire Emblem Heroes!

Fire Emblem Heroes viert de komende tijd feest!

Onlangs is er onaangekondigd een FEH Channel-broadcast verschenen ter ere van de tweede verjaardag van de Fire Emblem Mobile-game. Om dit te vieren zullen er de komende tijd diverse speciale evenementen plaatsvinden in het spel. Zo kun je maar liefst twee speciale helden oproepen! Van zowel de speciale helden van 2017 als die van 2018 verschijnen unieke banners waarmee je eenmalig een willekeurige speciale held kan oproepen. Daarnaast zal er ook een inlogbonus zijn van maar liefst 22 orbs in totaal. Ook kun je de komende dagen iedere dag een free pull doen op een banner van afgelopen jaar.

Nieuwsgierig naar wat je allemaal te wachten staat? Kijk het terug in de FEH-Channel!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Fijne tweede verjaardag, Fire Emblem Heroes!

Geef een reactie