Doom & Destiny krijgt Switch-release

Deze JRPG met vier nerds in de hoofdrol is onderweg naar de Switch.

Doom & Destiny kent al een lange geschiedenis. De eerste release was al in 2011 en is sindsdien al op verschillende platformen uitgebracht. In de eShop is bekend gemaakt dat het spel ook zijn weg baant naar Nintendo’s hybride console.

Vier nerds belanden in een fantasiewereld en worden daar verward als helden. Ze moeten een absurde vijand verslaan, maar zullen eerst gevechten zien te overleven in dit gekke avontuur. Je zult je avontuur starten in een grot met draken, waar je de prinses redt met de hulp van een groen-beklede elf. Daarna zal je vliegen naar een manga-achtige stad met de hulp van een bekende Italiaanse loodgieter.

Het spel bevat een verhaallijn van ongeveer twintig uur. Je plezier kan wel oplopen tot veertig uur als je nog allerlei extra taken zult behalen. Daarnaast bevat het spel 300 verschillende vijanden en meer dan 700 locaties.

Doom & Destiny verschijnt op 8 februari met een prijskaartje van €11,99.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Doom & Destiny krijgt Switch-release

Geef een reactie