The Pokemon Company komt met nieuwe mobiele Pokémon-titel

Na het succesvolle Pokémon GO kunnen we in de toekomst een nieuwe titel verwachten.

The Pokemon Company gaat een nieuwe mobiele Pokémon-titel ontwikkelen. Dat blijkt uit een recente vacature die is verschenen op de website van het bedrijf. Enkele jaren terug verscheen Pokémon GO al voor mobiele apparaten en dit spel was (en is) een enorm succes. Er wordt gezocht naar een game-designer die met de rest van het team gaat werken aan een nieuwe titel voor mobiele apparaten. Details rondom deze aankomende game zijn momenteel nog niet naar buiten gekomen. is het Op wat voor een titel hoop jij vooral?


The Principal Game Designer will work within a team of designers, engineers, artists, producers, and tester to create an upcoming mobile game. Bron

Eén gedachte over “The Pokemon Company komt met nieuwe mobiele Pokémon-titel

Geef een reactie