Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Piranha Plant had eigenlijk drie sprongen in Super Smash Bros. Ultimate

Generfd voor de release!

Generfd voor de release!

Sinds deze week is Piranha Plant beschikbaar als het eerste DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Piranha Plant werd onthuld in de Super Smash Bros. Direct van november als verrassende vroegkoopbonus. Spelers zijn inmiddels al flink aan de slag gegaan met de nieuwe toevoeging, terwijl dataminers meteen zijn gaan graven in de nieuwe bestanden. Daar is een bijzondere ontdekking gedaan.

In de day 1-update voor Super Smash Bros. Ultimate schijnt een derde sprong voor Piranha Plant verwijderd te zijn. Dit zou betekenen dat Piranha Plant in eerste instantie twee luchtsprongen zou hebben, in tegenstelling tot de standaard enkele luchtsprong voor andere personages. Waarom de sprong is verwijderd, is niet helemaal duidelijk. Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met het balanceren van het personage, nu Piranha Plant al goede herstelopties heeft.

De ontdekking is gedaan door Meshima, waarvan de tweet met voorbeeld hieronder te bekijken is. Piranha Plant is nu beschikbaar voor download in de Nintendo eShop.