Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wargroove is uit en krijgt lanceringstrailer

Het meest besproken spel van de afgelopen weken.

Wargroove is vanaf vandaag te downloaden in de Nintendo eShop, heb jij hem al?

Tijdens de Indie-highlights presentatie van vorige week werd bekend dat Wargroove vandaag uit zou komen, inmiddels is hij te vinden in de eShop.

Vanaf vandaag kan je Wargroove downloaden in de Nintendo eShop. De stijl van het spel doet wat denken aan de vroegere Advance Wars games. Ook in deze turn-based strategische game ontdek je de landkaart en versla je je tegenstanders.

Ben je niet bekend met het Genre dan geeft onderstaande trailer een duidelijk beeld van hoe het spel gaat. Je zet je troepen strategisch neer en probeert zo de beste aanval te plaatsen. Lukt het je om iedereen te verslaan dan kan je naar het volgende level én speel je weer een stuk van het verhaal vrij.

Is Wargroove een spel waar jij naar uit hebt gekeken? Laat het ons weten in de reacties.