Wargroove is uit en krijgt lanceringstrailer

Tijdens de Indie-highlights presentatie van vorige week werd bekend dat Wargroove vandaag uit zou komen, inmiddels is hij te vinden in de eShop.

Vanaf vandaag kan je Wargroove downloaden in de Nintendo eShop. De stijl van het spel doet wat denken aan de vroegere Advance Wars games. Ook in deze turn-based strategische game ontdek je de landkaart en versla je je tegenstanders.

Ben je niet bekend met het Genre dan geeft onderstaande trailer een duidelijk beeld van hoe het spel gaat. Je zet je troepen strategisch neer en probeert zo de beste aanval te plaatsen. Lukt het je om iedereen te verslaan dan kan je naar het volgende level én speel je weer een stuk van het verhaal vrij.

Is Wargroove een spel waar jij naar uit hebt gekeken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Wargroove is uit en krijgt lanceringstrailer

  • 02/02/2019 om 02:24
    Permalink

    Ik heb ‘m vandaag gekocht en het spel is tot nu toe echt een indie pareltje. Vooral het zelf kunnen maken/delen/downloaden van maps en zelfs hele campaigns, maakt dat dit spel nog lang na de main story gespeelt kan worden.

Geef een reactie