Nintendo brengt Dr. Mario naar mobile gaming

Puzzelen met jouw favoriete loodgieter!

Nintendo maakte eerder bekend dat de Mario Kart-game voor de mobiele telefoons is uitgesteld naar aankomende zomer. Naast dat maakte het Japanse bedrijf bekend dat een tweede game in de zomer zal schitteren. Ditmaal betreft het Dr. Mario!

Onder de noemer Dr. Mario World brengt Nintendo een bekende puzzelgame naar de mobiele telefoons. Hoe dit eruit gaat zien is onbekend. Vermoedelijk zal de game dezelfde formule aanhouden als wat we van de serie gewend zijn. Wat daarentegen wel bekend is, is dat de game gemaakt wordt door een nieuwe samenwerkingspartner, genaamd LINE.

LINE is geen onbekende in het Oosten en heeft al verschillende applicaties voor de mobiele telefoons ontwikkeld. Waaronder een Disney-game.

Zodra meer informatie over Dr. Mario World naar buiten gebracht wordt, lees je dat bij Daily Nintendo!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Nintendo brengt Dr. Mario naar mobile gaming

Geef een reactie