Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een nog onaangekondigde Switch-game wordt dit jaar onthuld

Dat maakte het Japanse bedrijf bekend tijdens het bespreken van de financiën.

Dat maakte het Japanse bedrijf bekend tijdens het bespreken van de financiën.

Gisteren maakte Nintendo een hoop cijfers bekend. Zo werd duidelijk gemaakt welke Switch-games goed tijdens de feestdagen werden verkocht en werd stil gestaan bij het succes van de console zelf. Meestal worden wat vage uitspraken gedaan over de toekomst en/of worden plannen die al bekend waren nog bekrachtigd. Ditmaal geeft het bedrijf wederom een “vaag” tipje van de sluier.

Het bedrijf deelde tijdens het bespreken van de financiële situatie van Nintendo dat minstens één onaangekondigde game zal worden onthuld in het aankomende fiscale jaar. Dit houdt in dat de onthulling niet eerder dan april zal plaats vinden. Als toevoeging op het geheel geeft Nintendo aan dat fans hier blij mee zullen zijn.

Met E3 2019 in het vooruitzicht lijkt het voor de hand liggend dat onthulling daar onthullend plaats zal vinden, maar welke serie zal een nieuwe game krijgen? Laat jouw wensen achter in de onderstaande berichtensectie!