Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Boom Boom voegt zich toe aan de cast van Mario Tennis Aces

Boom Boom doet mee in Mario Tennis Aces.

Bekijk hier de beelden van het nieuwste karakter in Mario Tennis Aces.

Bekijk hier de beelden van het nieuwste karakter in Mario Tennis Aces.

Elke maand voegt Nintendo een nieuw karakter toe aan Mario Tennis Aces. In februari is het de beurt aan Boom Boom, een van de handlangers van Bowser. Deze slechterik werd voor het eerst gezien in de NES klassieker Super Mario Bros. 3 en zit ook in het nieuwe Super Mario Bros. U Deluxe.

Nu komt dit karakter dus ook naar Mario Tennis Aces en hier is hij een “defensive” type, waardoor hij dus de ballen makkelijker kan terugslaan. Als je Boom Boom al eens aan het werk wil zien, bekijk dan zeker het filmpje hieronder!