Versie 2.0 laat Piranha Plant meevechten in SSB. Ultimate!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier!

Wie afgelopen week Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch heeft gespeeld wist dat de aankomende update binnenkort zou verschijnen. Dit werd bekend gemaakt door middel van een pop-up berichtje bij het opstarten van de game. De content was onbekend, maar het wachten duurde niet lang. Vannacht was het dan zover. Versie 2.0 is online en biedt verbeteringen aan, maar zorgt er ook voor dat Piranha Plant speelbaar is!

De nieuwe vechter werd vlak voor de release al getoond, waarin duidelijk werd gemaakt dat vooralsnog alleen vroege eigenaren van de recente game in aanmerking komen voor een gratis vechter. Dit is mogelijk door de game te registreren voor MyNintendo punten, of door de game digitaal te hebben aangeschaft. Let op: dit geldt alleen voor spelers die dit voor 31 januari hebben gedaan! Voor spelers die net te laat zijn zal later de mogelijkheid krijgen om de plantaardige vechter binnen te halen.

Inmiddels zijn de eerste beelden van Piranha Plant op het internet verschenen, waaronder de onderstaande video die je kan bekijken.

Naast de toevoeging van Piranha Plant kent de update verbeteringen. De verbeteringen hebben betrekking op een aantal vechters en stabiliseren van de game. En noemenswaardige verbetering krijgt vorm door een aanpassing in Spirit Board. Het is vanaf nu mogelijk om samen met drie andere spelers de Spirit Board te betreden. Wat ons betreft een heerlijke update om de dag mee te starten.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Versie 2.0 laat Piranha Plant meevechten in SSB. Ultimate!

Geef een reactie