Sla een Ace met Boom Boom

Kijk jij uit naar deze toevoeging?

Mario Tennis Aces werd vorig jaar uitgebracht en heeft ten opzichte van zijn voorganger stappen vooruit gemaakt. Hierbij kan gedacht worden aan het implementeren van een verhaalmodus, variërende tennisbanen en het speelbaar maken van een boel personages. 

Maar daar blijft het niet bij! De afgelopen maanden zijn verschillende updates naar buiten gebracht en er gaan meer volgen. Hierbij kan gedacht worden aan het optimaliseren van de game en het beschikbaar maken van nieuwe personages. Een van de personages die aan het illustere rijtje toegevoegd zal worden is Boom Boom. In de onderstaande video komen zijn moves tot uiting, waaronder zijn speciale schot. De rechterhand van Bowser zal in februari beschikbaar zijn.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie