Nieuwe bug tast opgeslagen gegevens Smash Bros. aan

Piranha Plant brengt niet alleen goeds met zich mee.

De nieuwe update van Super Smash Bros. Ultimate is live. Dat betekent dat gamers nu aan de slag kunnen met Piranha Plant als speelbaar personage en de mogelijkheid om Spirit Board met meerdere spelers te spelen. Helaas brengt de update ook een nieuwe bug met zich mee.

Spelers hebben ontdekt dat hun opgeslagen gegevens worden aangetast als ze Piranha Plant spelen in All-Star-modus. Waarom het gebeurt is op dit moment nog onduidelijk, maar verschillende spelers hebben hun ongenoegen geuit of sociale media. Voor nu is het verstandig Piranha Plant niet te gebruiken in All-Star-Modus, in ieder geval totdat Nintendo een nieuwe update uitbrengt.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Nieuwe bug tast opgeslagen gegevens Smash Bros. aan

Geef een reactie