Mortal Kombat 11 verschijnt waarschijnlijk 10 mei in Europa

Het lijkt erop dat we iets langer moeten wachten.

Toen Mortal Kombat 11 werd aangekondigd, leek het erop dat de hele wereld de game op 23 april zou ontvangen. Nu blijkt echter dat dit voor Europeanen een ander verhaal is, want wij moeten twee weken langer wachten dan de rest van de wereld.

De releasedatum voor Europa was van begin af aan niet helemaal duidelijk. Warner Bros. heeft niet willen reageren op de speculaties dat de game pas later in Europa zou verschijnen. Nu lijkt het erop dat verschillende retailers – waaronder de Nintendo UK Store – de releasedatum voor het spel hebben aangepast naar 10 mei. In Amerika zal de game nog steeds op 23 april worden uitgebracht op Nintendo Switch, maar dat lijkt niet langer het geval te zijn voor Europa.

Zodra Warner Bros. officieel bevestigd wanneer Mortal Kombat 11 precies uitkomt in Europa, lees je het hier. Tot die tijd kunnen we het beste 10 mei aanhouden.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie