Darksiders Warmastered Edition komt naar de Switch

Twee jaar geleden verscheen Darksiders Warmastered Edition op de Nintendo Wii U. Vandaag werd bekend dat dit spel ook naar de opvolger van Nintendo’s console zal komen.

THQ Nordic, ontwikkelaar van deze game, heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht maar toch is dit meer dan een gerucht. Op een interne server gaat namelijk een trailer rond waarin Darksiders Warmastered Edition wordt aangekondigd. Op het einde van de anderhalf minuut durende video wordt duidelijk dat het om een Switch-release gaat.

Omdat we nog geen officieel bericht hebben van THQ Nordix weten we ook nog niet wat de releasedatum van dit spel gaat zijn. Omdat het om een port gaat zou dit spel mogelijk al best wel snel kunnen verschijnen. Bekijk hieronder vast de gelekte trailer.

Heb jij de Wii U-versie gespeeld of zou je Darksiders Warmastered Edition graag een keer proberen op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Darksiders Warmastered Edition komt naar de Switch

Geef een reactie