Mythische draak Duma verschijnt in Fire Emblem Heroes

Van 30 januari tot 6 februari is het mogelijk om de machtige draak Duma uit Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia op te roepen!

Onlangs is aangekondigd dat er naast Legendary Heroes ook de zogenaamde Mythic Heroes zullen verschijnen. Eir was de eerste mythische held. Zij had een licht-affiniteit en alle spelers kregen haar cadeau. Nu is het de beurt aan de god Duma! Alleen goddelijke personages uit de Fire Emblem-reeks kunnen Mythic Heroes zijn, en Duma is hier een van. Hij is de broer van de godin Mila en wordt ook wel een Fell God genoemd. In Fire Emblem Heroes is hij een colorless draak en beschikt hij over een Anima-affiniteit.

Op zijn banner is het mogelijk om naast Duma ook een boel eerder verschenen (speciale) personages op te roepen, net zoals in eerdere Legendary-events ook het geval was.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Mythische draak Duma verschijnt in Fire Emblem Heroes

Geef een reactie