Nogami deelt zijn 5 favoriete dingen in Splatoon 2: Octo Expansion

De producer van Splatoon 2 deelt zijn mening

Higashi Nogami, de producer van Splatoon 2, verteld in een nieuwe video van Nintendo over zijn favoriete dingen die in de Octo Expansion zitten. De Octo Expansion is een uitbreiding van Splatoon 2, die een paar maanden geleden uitkwam voor de Nintendo Switch. Deze uitbreiding voegde nieuwe speelbare personages toe en een nieuwe singleplayer modus.

Ben jij benieuwd naar de favoriete dingen van de producer zelf? bekijk het filmpje hieronder:

Ben jij het met Nogami eens? Wat zijn jouw favoriete dingen aan de Octo Expansion? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie