The Lego Movie 2 game krijgt nieuw beeldmateriaal

Over iets meer dan een week komt het vervolg op de populaire The Lego Movie uit. Daar hoort natuurlijk ook een videogame bij.

Op 6 februari gaat The Lego Movie 2 in Nederland in première. Ruim anderhalve maand later zal er ook een videogame gebaseerd op de film in de schappen liggen. Warner Bros. heeft al bevestigd dat dit spel ook naar de Nintendo Switch zal komen.

In het spel speel je de verhaallijn van de film na. Voor een groot deel kruip je in de huid van hoofdrolspeler ‘Emmet’. Maar ook andere personages uit de film zullen speelbaar zijn in het spel.

In onderstaande video is veertig minuten aan gameplay te zien van het spel. De versie die we zien is zeer waarschijnlijk niet de Switch-versie (te zien aan de knoppen die soms in beeld verschijnen). Wel geeft het een goede indruk wat we van het spel kunnen verwachten. Zo zien we weer veel verzamelobjecten en leuke dialogen.

Ga jij het spel in huis halen of wacht je eerst even de film af? Laat het ons weten in de reacties.

Bekijk hier 40 minuten aan gameplay!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “The Lego Movie 2 game krijgt nieuw beeldmateriaal

Geef een reactie