Promotie Soundtrack Octopath Traveler

Square Enix deelt een promotietrailer betreft de exclusieve JPRG-titel voor de Nintendo Switch.

Liefhebbers van de game-soundtracks kunnen uitkijken naar de release van
“Octopath Traveler Arrangements – Break & Boost”, welke volgende maand uitgebracht zal worden. De release zal beperkt blijven tot de Japanse winkelschappen, maar dat gaat een hoop Westerse gamers er niet van weerhouden om de soundtrack te bemachtigen. Ter ondersteuning van de release deelt de Japanse ontwikkelaar, Square Enix, een promotievideo.

In de video kun je beelden uit de game waarnemen en musici verschillende muziekstukken zien spelen. Dit omvat onder andere remixes van bekende passages uit Octopath Traveler. De video is hieronder waar te nemen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Promotie Soundtrack Octopath Traveler

Geef een reactie