Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon krijgt nieuwe wapens en demo

Op het Splatoon Koshien 2019-toernooi heeft Nintendo een aantal nieuwe aankondigingen gedaan voor Splatoon 2.

Vandaag is duidelijk geworden dat Nintendo nog niet klaar is met het toevoegen van nieuwe content voor de populaire inkt-shooter. Er is aangekondigd dat er binnenkort meer wapens komen, wat een onderdeel zal zijn van de ‘Sheldon’s Picks’. Je kunt ze hieronder alvast bekijken. Nintendo werkt ook aan een nieuwe update, maar heeft verdere details niet onthuld.

Heb je Splatoon 2 nog nooit gespeeld en twijfel je of het iets voor jou is? Nintendo werkt momenteel aan een demo van het spel. Je hebt dan niet alleen toegang tot verschillende modi, maar het is dan ook mogelijk om online te spelen tegen diegenen die het volledige spel hebben en gegevens naar die versie overbrengen. De demo zal later volgen en beperkt beschikbaar komen.