Officiële beelden Yo-kai Watch 4 demo

De beelden zijn online gezet door level 5 zelf.

Level 5 heeft zelf beelden online gezet van de demo van Yo-kai Watch 4. Deze demo is momenteel te spelen op de World Hobby Fair Winter 2019. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Yo-kai Watch 4 verschijnt deze lente in Japan voor de Nintendo Switch. Een internationale releasedatum is nog niet bekend.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Officiële beelden Yo-kai Watch 4 demo

Geef een reactie