Docter’s Mine-track onthult voor Team Sonic Racing

Neem een kijkje bij Team Eggmans persoonlijke racetrack. 

De uitgave van Famitsu van deze week geeft een update van Team Sonic Racing. De grote onthulling is een nieuwe racetrack: Docter’s Mine. De weg is redelijk breed bij deze baan, waardoor je niet makkelijk van de weg afvalt. Gelukkig heeft het parcours genoeg hellingen om ervoor te zorgen dat het een spannende race blijft.

Famitsu vertelt ook over het onlangs onthulde Team Eggman. Metal Sonic is een snelheids-type, Zavok is een kracht-type en Eggman is een techniek-type. Ze hinten ook over de mogelijkheid dat Dodonpa – de mysterieuze sponsor achter de organisatie van de races – op een of andere manier gerelateerd is aan Team Eggman. Famitsu laat daarnaast op afbeeldingen een aantal verhaalscènes zien, maar zegt daar verder niets over.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Docter’s Mine-track onthult voor Team Sonic Racing

  • 28/01/2019 om 00:10
    Permalink

    Ben benieuwd of deze game leuk gaat worden. Buiten Mario kart zijn de enige games die er een beetje op leken en die ik echt leuk vond Diddy kong racing voor n64 en street racer voor snes . Is deze game echt een race game of kan je elkaar ook afknallen?

Geef een reactie