Away: Journey to the Unexpected komt op 7 februari naar de Switch

Maak je klaar voor een andere soort FPS-game!

Away: Journey to the Unexpected is een heel ander soort FPS-game dan dat we gewend zijn. Zo heeft het spel een unieke animatie stijl, heb je een keuze uit een grote selectie vrienden die je op je reis kan recruiten doormiddel van onderhandelen, en kun je deze vrienden vervolgens ook nog eens spelen!

Dus heb je zin in een FPS-game die dingen een beetje anders doet? Bekijk dan de nieuwe trailer van Away: Journey to the Unexpected hieronder:

Ga jij Away: Journey to the Unexpected kopen voor je Switch? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Away: Journey to the Unexpected komt op 7 februari naar de Switch

Geef een reactie