WRC 8 aangekondigd voor de Switch

De rally race game komt eind dit jaar ook naar de Switch!

BigBen en Kylotonn hebben WRC 8 aangekondigd, de officiële game van het FIA World Rally Championship. De game komt in september van dit jaar naar de Switch.

WRC 8 volgt 2 jaar na het vorige deel uit de serie. Volgens de ontwikkelaar is de game in die tijd op alle fronten verbeterd: betere grapics, een uitgebreidere carrièremodus en meer technische routes. Het bevat daarnaast een dynamisch weersysteem om willekeurige weerselementen aan de race toe te voegen. Spelers kunnen bovendien coureurs kiezen uit de officiële teams van seizoen 2019 en kan er geracet worden in een aantal historische wagens, die binnenkort worden onthuld. De aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “WRC 8 aangekondigd voor de Switch

  • 27/01/2019 om 09:02
    Permalink

    Vreemde is dat een racegame mij altijd aanspreekt en erg leuk lijkt, ik er nog nooit eentje heb gevonden die mijn aandacht langer dan twee keer rijden kan vasthouden.

    Geen idee wat dat nou is.

    P.s. Dit zijn niet de ingame beelden van de Switch variant. Dat lijkt mij sterk…..

Geef een reactie