Swords & Soldiers II Shawarmageddon komt 1 maart naar de Nintendo Switch

Iets meer dan een maand na het origineel komt ook deel 2 richting Nintendo’s hybride console.

Swords and Soldiers is sinds afgelopen donderdag beschikbaar in de eShop en begin maart zal ook deel 2 verschijnen.

Swords & Soldiers II Shawarmageddon is een side-scrolling real-time strategy game, waarin je Vikingen, demonen en complete Perzische legers begeleid naar de overwinning. Verzamel goud en mana, stuur je leger op de vijand af en begeleid je troepen onder een barrage van magische spreuken en krachten, allemaal vanuit een 2D side scrolling perspectief. De game zal daarnaast zowel een campaign als online multiplayer en custom friendly battles bieden.

Eén gedachte over “Swords & Soldiers II Shawarmageddon komt 1 maart naar de Nintendo Switch

Geef een reactie