Treachery In Beatdown City bevestigd voor Switch

De ontwikkelaars, Nuchallenger, hadden al eerder interesse in een potentiële Switch-release. Vandaag hebben ze officieel bekend gemaakt dat de titel ook naar de Switch gaat komen.

Deze tactische Beat ‘em up RPG zal later dit jaar verschijnen. In het spel staat vrijheid centraal. Je kan zelf kiezen hoe je je vijanden zal neerhalen. De Amerikaanse President Blake Orama is gekidnapt door de Ninja Dragon Terroristen. Je kan met drie unieke vechters hem redden. De drie vechters zijn Lisa, Brad en Bruce. Lisa is een boks-expert, Brad een professioneel worstelaar en Bruce beoefent Capoeira. Treachery In Beatdown City zal dit jaar te verkrijgen zijn. Er is ook een nieuwe trailer uitgekomen, bekijk hem hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie