Pikuniku launch trailer

Is de launch trailer net zo gek als het spel zelf?

Pikuniku is een kleurrijke explosie van gekheid, kleur en creativiteit. Je bent namelijk een rood wezentje die in een bizarre wereld problemen moet oplossen op nogal ongebruikelijke manieren. Ben je benieuwd naar een wat diepgaandere analyse van het spel? lees dan hier mijn hands on review.

Bekijk de launch trailer van het knettergekke Pikuniku hieronder:

Ga jij Pikuniku halen? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Pikuniku launch trailer

Geef een reactie