Nieuwe screenshots van Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Capcom heeft een handjevol aan nieuwe screenshots voor de Ace Attorney-trilogie.

Nog minder dan een maand en Japanse spelers kunnen de Ace Attorney-trilogie spelen op de Switch. Voor de Westerse fans is het nog afwachten: er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor onze regio. Capcom heeft vandaag het eerste setje screenshots naar buiten gebracht. Er zullen nog drie setjes komen voordat het spel uit komt. Bekijk de foto’s hieronder.

In Phoenix Wright: Ace Attorney speel je als beginnend advocaat Phoenix Wright. Samen met zijn hulpje, Maya Fey, zal je gevechten in de rechtbank moeten overwinnen. Je hebt drie dagen de tijd om je cliënt onschuldig te bewijzen, maar je zal ook de juiste moordenaar moeten vinden. Het spel is opgedeeld in twee delen: het onderzoeksdeel en het gedeelte waar je in de rechtbank staat. In het onderzoeksdeel zal je naar de plaats delict gaan en zul je de moord kunnen onderzoeken en bewijsmateriaal verzamelen. Daarnaast kom je ook de meest gekke personages tegen. In de rechtbank zal je de getuigen overhoren en de fouten in hun overhoring vinden door middel van je bewijs.

De Japanse releasedatum staat gepland voor 21 februari. Zodra er ook een Westerse releasedatum bekend is gemaakt, lees je dat bij ons.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Nieuwe screenshots van Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

 • 24/01/2019 om 12:07
  Permalink

  Ik heb hier wel goede verhalen over gehoord, maar zelf nog nooit gespeeld.
  Misschien toch eens proberen als hij naar het westen komt.

  • 24/01/2019 om 14:55
   Permalink

   Ik heb alle delen gespeeld en het is inderdaad een prachtige serie! De trilogie is het perfecte instappunt voor nieuwe spelers, het is namelijk de bedoeling dat je de serie speelt vanaf het begin. Persoonlijkheden van personages groeien namelijk mee 🙂 De Japanse versie bevat Engelse schermteksten, maar er is nog geen informatie bekend over de Westerse releasedatum. Hopelijk komt dit snel!

Geef een reactie