Evoland-games komen naar Switch

Zowel de originele game als het vervolg verschijnen binnenkort als Evoland: Legendary Edition.

Franse ontwikkelaar Shiro Games heeft vandaag aangekondigd dat ze hun succesvolle Evoland-serie naar de Nintendo Switch gaan brengen. Evoland dankt zijn naam aan het feit dat het spel draait om het evolueren van de game zelf. Zo kun je verschillende grafische opties, gameplaystijlen en muziek vrijspelen. Hoe verder je komt, hoe geavanceerder de game wordt. De game belooft spelers mee te nemen van een 8-bit-stijl naar moderne 3D-graphics en van turn-based gevechten tot real-time baasgevechten.

Evoland 2 verdiept de formule van zijn voorganger en biedt een volwaardig RPG-avontuur met een episch verhaal, diepgaande gevechts- en aanpassingsmogelijkheden, tientallen personages om te communiceren en gevarieerde locaties om te bezoeken. Beide games worden in een pakket – Evoland: Legendary Edition – uitgebracht op Nintendo Switch. De geplande releasedatum is 7 februari.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie