Spirit-evenement ‘The More the Merrier’ gaat binnenkort van start in Super Smash Bros. Ultimate

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vanaf 25 januari zullen Spirits waarin meerdere personages te zien zijn extra vaak op het Spiritboard verschijnen. Verpletter deze Spirits en voeg ze toe aan je collectie! Daarnaast krijg je ook extra snacks als je deze Spirits weet te verslaan in hun gevechten. Deze snacks kun je gebruiken om je eigen Spirits naar hogere niveaus te tillen! Hieronder zie je een voorproefje van de Spirits die je kunt verwachten.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie