[Indies Highlights] When Ski Lifts Go Wrong en Unruly Heroes komen vandaag ook naar Nintendo Switch

Het ziet er naar uit dat niet enkel Goat Simulator vandaag al te spelen zal zijn op Nintendo Switch.

Net zoals Goat Simulator krijgen nog twee andere games vandaag nog een verrassingsrelease op Nintendo Switch. Tijdens de Indie Highlights is te zien dat ook When Ski Lifts Go Wrong en Unruly Heroes nu al beschikbaar zijn.

Lees hieronder wat extra uitleg over beide games:

When Ski Lifts Go Wrong

Het is tijd om helemaal mee te zijn met de razendsnelle, leuke, met bloederige physics gevulde constructie puzzel game, gevuld met creatieve uitdagingen, sport en bloederige rampen!

In When Ski Lifts Go Wong, start je in de rolling foothills om het op te nemen tegen de scherpe en oppervlakkige pieken. Los puzzels op in voorzichtig ontworpen scenario’s om elke passagier te helpen zijn bestemming te bereiken.

Het spel bevat meer dan 100 uitdagende levels, originele puzzels, extreme sport, verschillende modes en laat je toe om je meest desastreuze replays te delen in de community via de Nintendo Switch Capture Button.

Unruly Heroes

De heilige scroll die zorgt voor harmonie in onze wereld werd verscheurd en verspreid door de wind. Nu zaaien vreemde en enge wezens onheil en chaos doorheen het land.

Geïnspireerd door het beroemde Chinese boek “Journey to the West,”  vertelt Unruly Heroes het avontuur van vier totaal verschillende ongeloofwaardige helden, welke alle delen van de scroll moeten verzamelen en reizen door fantastische werelden om de balans te herstellen… of sterven terwijl ze het proberen.

Plaatsvindend in weelderige, levendige omgevingen is de game een speelbare versie van het verhaal en bevat het een mengeling van springen, klimmen, onverwachte uitdagingen en intense gevechten terwijl je het opneemt tegen een horde vijanden en memorabele bazen.

Tijdens deze avontuurlijke reis, heeft de groep geen keuze en zullen ze hun krachten moeten bundelen en uiteindelijk begrijpen wat het vergt om een held te zijn!

Geef een reactie