[Indie Highlights] Wargroove krijgt releasedatum

Wargroove heeft in deze presentatie eindelijk een releasedatum gekregen.

Bijna twee jaar na de bekendmaking van de game Wargroove is er vandaag een releasedatum bekend gemaakt. Op 1 februari zal de titel beschikbaar zijn voor de Switch. De game biedt naast een verhaalmodus ook lokale en online multiplayer gevechten aan waarbij maximaal 4 spelers kunnen strijden tegen elkaar. Bekijk hieronder de gloednieuwe Cinematic-trailer van Wargroove. We hebben ook een gameplay-trailer van vorige maand toegevoegd.

De nieuwe Cinematic-trailer
Een oudere gameplay trailer

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “[Indie Highlights] Wargroove krijgt releasedatum

Geef een reactie