[Indie Highlights] SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech bekend gemaakt.

Image & Form heeft vanmiddag bekend gemaakt dat er een nieuw deel in de maak is van de SteamWorld-serie. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech zal dit jaar verschijnen.

In deze team-based RPG met speelkaarten zal een episch verhaal afspelen waar je gaat voelen wat het betekend om held te zijn. Onderweg zul je je eigen kaartendeck moeten opbouwen. Deze kaarten gebruik je in gevechten om je tegenstanders te verslaan. De game biedt een mix tussen fantasie-elementen met steampunk-robots. Daarnaast zal SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech een onvergetelijke humoristisch ervaring worden. Bekijk de trailer hieronder.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech zal zijn debuut maken op de Nintendo Switch. De game zal later op andere platformen speelbaar zijn

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie