[Indie Highlights] Inmost komt naar de Switch

Inmost, de game van Chucklefish en Hidden Layer, zal dit jaar naar de Switch komen.

Inmost is een puzzel platformer waarin je zal spelen als drie verschillende personages. Een ridder, een wezen dat zich voedt door middel van pijn en een jong meisje. Deze drie hoofdpersonages zijn verbonden door een groot duister verhaal. De game is volledig in pixelart-stijl en zal dit jaar eerst op de Nintendo Switch verschijnen. Later zal de game ook op andere platformen beschikbaar zijn. We hebben hieronder een trailer voor jullie klaarstaan.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie