Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Indie Highlights] CrossCode later dit jaar naar Switch

In de Indie Highlights is bekend gemaakt dat deze 2D-actie RPG dit jaar op de Switch gaat verschijnen.

In de Indie Highlights is bekend gemaakt dat deze 2D-actie RPG dit jaar op de Switch gaat verschijnen.

CrossCode, geïnspireerd door de 16-bit SNES-games, dat oorspronkelijk vorig jaar uit kwam, zal dit jaar een Switch-release krijgen. De game van Deck 13 Interactive en Radical Fish Games zit vol sci-fi actie met allerlei puzzels. Met zo’n 30-80 uur aan content, afhankelijk hoe je speelt, zal je zeven unieke gebieden gaan verkennen. De game bevat ook 120 verschillende vijanden en meer dan dertig baasgevechten.

CrossCode zal in 2019 verschijnen op Nintendo’s hybride console. Bekijk de trailer hieronder.