Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gebruikte Nintendo “Super Bell Hill” uit Super Mario 3D World als test map bij het maken van Splatoon?

Lees snel dit artikel en kom het te weten!

Lees snel dit artikel en kom het te weten!

Gisteren postte Nintendo een video met Hisashi Nogami (producent van de Splatoon serie) en Shinya Takahashi van het V&A Museum. Dit laatste is een exhibitie die enkele maanden geleden opende en waarin de ontwikkeling van het originele spel tentoongesteld wordt.

Doorheen de video laat Nintendo kort enkele beelden zien van de creatie van Splatoon. Eén van de aspecten die fans opmerkten is dat “Super Bell Hill”, het eerste level in Super Mario 3D World, blijkbaar gebruikt werd als test map tijdens de ontwikkeling. Ook kunnen we zien dat er een andere meter was.

Neem even een kijkje:

Hieronder kan je ook nog enkele foto’s bekijken van het Splatoon prototype waarin konijnen te zien zijn in plaats van Inklings.