Tangledeep Switch trailer

Stap in een kleurrijke wereld.

Tangledeep is een dungeon crawler die geïnspireerd is door de klassieke 16-bit RPG’s die we allemaal wel eens gespeeld/gezien hebben. Het spel leidt je door verschillende willekeurig gegenereerde kerkers, een nieuw avontuur elke keer als je speelt!

Ben je benieuwd naar de gameplaybeelden van Tangledeep? Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Ga jij Tangledeep kopen voor je Switch? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie