Nieuwe beelden The Raven Remastered

The Raven Remastered is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en hieronder kun je de game in actie bekijken.

The Raven Remastered speelt zich af in London in het jaar 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum en op de plaats delict wordt een ravenveer aangetroffen. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief, die jaren daarvoor verdwenen was? Kruip als speler in de huid van inspecteur Anton Jakob Zellner, welke terecht komt in het type moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. In dit verhaal heeft iedereen wel iets te verbergen en is niets wat het lijkt. The Raven Remastered is nu fysiek en digitaal beschikbaar.

Eén gedachte over “Nieuwe beelden The Raven Remastered

  • 22/01/2019 om 09:29
    Permalink

    Voor twaalf euro te koop voor de PS4 en 30 euro voor de Switch…..ik heb daar toch wat moeite mee. Naar mijn idee worden er te veel games ‘even’ omgezet naar de Switch om te profiteren van het succes, in plaats van dat er unieke Switch only titels worden ontwikkeld.

    Buiten Nintendo om zijn er maar heel weinig ontwikkelaars die speciaal voor de Switch ontwikkelen.

Geef een reactie