Legendary met nog twee Pokémon films bezig

De studio achter Detective Pikachu is blijkbaar met nog twee Pokémon films bezig. Dit nadat de reactie op Detective Pikachu enorm positief was.

Volgens We Got This Covered zal de ene film focussen op de Pokémon Mewtwo, welke volgens de site ook een grote rol zou hebben in de Detective Pikachu film. Dit project zal anders zijn dan de CGI remake van de eerste Pokémon film welke dit jaar moet verschijnen.

De tweede film zal een verfilming zijn van de oorspronkelijke games en zal losjes verbonden zijn met het Detective Pikachu universum. Ook voor deze film wilt Legendary live action en CGI gaan gebruiken. Ze hopen dat deze drie films een start worden tot een serie live action Pokémon films.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Legendary met nog twee Pokémon films bezig

Geef een reactie